ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσφέρουμε παράδοση εντός δήμων του νομού Αττικής από 24 ως 48 ώρες. 

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται είτε στο φυσικό βάρος είτε στο ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας, όποιο είναι μεγαλύτερο και συγκεκριμένα:

Αττική: Έως 2 κιλά = 4€ και 1 ευρώ για κάθε επιπλεόν κιλό.

Υπόλοιπη Ηπειρωτική Ελλάδα: Έως 2 κιλά = 4€ και 1 ευρώ για κάθε επιπλεόν κιλό.

Νησιωτική Ελλάδα:

 Έως 2 κιλά = 7€

Από 2 έως 3 κιλά = 8€

Από 3 κιλά και πάνω = 10€ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για ογκώδη αντικείμενα και πολύ μεγάλες παραγγελίες ενδέχεται η αποστολή της παραγγελίας να πραγματοποιηθεί με  μεταφορική εταιρεία κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείου πλοηγηθείτε στην ‘ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ“.

Σε περιόδους αιχμής (Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ), ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Με την υποβολή της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Toyblox.gr κι εφόσον κανένα σφάλμα ή παράλειψη δεν προέκυψε κατά την συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων, εμφανίζεται στην οθόνη σας μήνυμα «Η παραγγελία σας ήταν επιτυχής!». Κατόπιν αυτού, εμφανίζονται σε εσάς τα στοιχεία και ο κωδικός ταυτοποίησης της παραγγελίας σας με τον οποίο εκ των υστέρων έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε την παραγγελία σας και την εξέλιξη αυτής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες που έφερε ο Κορονοϊός ενδέχεται να επηρρεάσουν τις παραδόσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier. Για αυτό τον λόγο σας ζητούμε την κατανόηση και υπομονή σας.

Το Toyblox.gr επεξεργάζεται τις παραγγελίες σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στέλνουμε προϊόντα σε ολόκληρη τη χώρα της Ελλάδας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία κούριερ ή με ένα γραφείο μεταφορών για μεγάλα προιόντα ή με ανεξάρτητους συνεργαζόμενους μεταφορείς.

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 14.00 και σε ημέρα καθημερινή (εργάσιμη ημέρα Δευτ-Πεμ), το προϊόν είναι έτοιμο και παραδίδεται στην ταξιδιωτική εταιρεία αυθημερόν. Οι παραγγελίες που δίδονται Παρασκευή έως τις 14.00 και σε περιοχή εντός Αττικής παραδίδονται την Δευτέρα.


Οι παραγγελίες που δίνονται μετά τις 14:00 και σε ημέρα καθημερινή επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα και παραδίδονται την δεύτερη ημέρα από την παραγγελία (48 ώρες περίπου). Οι παραγγελίες που δίνονται μετά τις 14:00 και ημέρα Παρασκευή παραδίδονται στη κούριερ τη Δευτέρα εάν και εφόσον είναι η μέρα αυτή εργάσιμη και όχι αργία.

Δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να παραδίδεται η παραγγελία σας σε ορισμένη ημερομηνία.

Από την ημέρα που ο μεταφορέας παραλάβει την παραγγελία, οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης (εντός εργάσιμων ημερών) είναι:

 • Μέσα στην πόλη 1 μέρα
  • Εντός της Περιφέρειας 1-2 ημέρες
  • Νησιώτικοι Ελλάδα 1-3 ημέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές 1-5 ημέρες

Οι χρόνοι ενδέχεται να επηρεαστούν λόγω ανωτέρας βίας, δυσμενών καιρικών συνθηκών, κτλ Παράλληλα, καθυστερήσεις δύνανται να προκύψουν σε μέρες αιχμής, εορταστικές περιόδους κλπ.

Σε περίπτωση καθυστερήσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο sales@toyblox.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορεία μεταφορών τα οποία δεν δέχονται σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
Σε αυτή την περίπτωση o τρόπος πληρωμής είναι μόνο πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα ή paypal.
Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να επιθυμείτε παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση που προκύπτει από τον όγκο της παραγγελίας (ο όγκος προσδιορίζεται ανάλογα με τη σχέση τιμής και όγκου προϊόντος), η οποία θα σας γνωστοποιηθεί πριν την εκτέλεση και αποστολή της.
Η παράδοση των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, γίνεται επί πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Όλες οι παραδόσεις πρέπει να υπογραφούν και θα είστε υπεύθυνοι για τα προϊόντα αμέσως μόλις παραδοθούν και διαπιστωθεί ότι συμμορφώνονται με τη σύμβαση αγοροπωλησίας. Η κυριότητα των προϊόντων θα σας μεταβιβαστεί μόλις λάβουμε την πλήρη εξόφληση. Αν δεν μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα σε εσάς στη διεύθυνση που έχετε ορίσει για οποιονδήποτε λόγο θα σας ειδοποιήσουμε και θα αποθηκεύσουμε τα προϊόντα με δική σας ευθύνη. Εάν επιθυμείτε να στείλουμε ξανά τα προϊόντα σε εσάς, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον κόστος παράδοσης για το οποίο και θα σας ενημερώσουμε. Αν δεν έχουμε καμία επικοινωνία από εσάς εντός 10 ημερών, θα ακυρώσουμε την παραγγελία και θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας σε εσάς, (μειωμένη κατά τα λογικά έξοδα αποστολής που ενδέχεται να έχουμε αναλάβει).

Ενδέχεται, οι παραγγελίες να μην είναι παραδοτέες για τις ημερομηνίες 24-12 & 31-12 αλλά την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα άνωθι δύναται να παραταθούν σε χρόνους όταν μεσολαβούν ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάποιο αναπόφευκτο ατύχημα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το TOYBLOX σε συνεργασία με την ACS Courier σας δίνει την δυνατότητα της πληρωμής της παραγγελίας σας με μετρητά ή κάρτα απευθείας στον διανομέα ανέπαφα.

Η αντικαταβολή είναι μια υπηρεσία με πάγια χρέωση 2€ ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας.

Μέσω των ασφαλών πλατφορμών της ALPHA BANK, της Stripe και του Paypal όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, EuroLine, Diners γίνονται δεκτές. Κάθε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από συστήματα υψηλής τεχνολογίας online (SSL-256 bit) και  εγγυώνται μια ασφαλή ατμόσφαιρα εμπορίου σε περισσότερες από πεντακόσιες μεγαλύτερες εταιρείες Παγκόσμιος.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω χρεωστικής κάρτας καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία δικαιούχου της κάρτας, τον αριθμό της κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό που αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτής, και την ημερομηνία λήξης της.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Εάν έχετε πληρώσει μέσω εταιρικής κάρτας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στοιχείων τιμολογίου. Κατά την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας παραλήπτη της εταιρικής κάρτας.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή των προϊόντων που αγοράσατε με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς του TOYBLOX:

 • ALPHA BANK: GR910 140 1680 1680 0233 0000 822
 • PIREUS BANK: GR570 172 0250 0050 2510 3514 364
 • EUROBANK: GR390 260 3200 0002 1020 1082 017

Δικαιούχος: LOGITECH

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω email στο sales@toyblox.gr το  αποδεικτικό της τραπεζικής πληρωμής με τον ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σαν αιτιολογία μαζί με το όνομα σας. Μόλις λάβουμε το αποδεικτικό, θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Για την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση και επίσης την ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να αναγράφεται στο καταθετήριο στις λεπτομέρειες/σχόλια/μήνυμα προς δικαιούχο:

– το ονοματεπώνυμο και τον

-κωδικό  παραγγελίας.

Εφόσον δεν προβείτε σε αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης η παραγγελία  σας ακυρώνεται εντός 2 ημερών αυτόματα και θα πρέπει να προβείτε σε εκ νέου παραγγελία σύμφωνα με τη προβλεπόμενη διαδικασία στους «ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ».

Το Toyblox.gr

 συμμορφώνεται πλήρως στις διατάξεις περί Προστασίας του Καταναλωτή του νόμου 2251/1994  και στα πλαίσια αυτά σας παρέχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση αγοράς  των προϊόντων μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σύμφωνα με τα κάτωθι προβλεπόμενα:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Έχετε το δικαίωμα εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας και περιήλθε στα χέρια σας, να αιτηθείτε την επιστροφή ή αλλαγή αυτών εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του.

Για την επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων πρέπει:

 1. Τα προϊόντα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα, συναρμολογημένα ή με οποιοδήποτε τρόπο φθαρμένα και να παραδίδονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. ετικέτες) προκειμένου να πληρούνται οι προϋποθέσεις μεταπώλησης αυτών.
 2. Μαζί με τα προϊόντα, πρέπει να αποστέλλονται και όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν την αγορά και παράδοση της παραγγελίας (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο και δελτίο αποστολής ή κάρτα αλλαγής).
 3. Επιστροφή είδους που είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. 1+1 δώρο) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
 4. Οι επιστροφές/αλλαγές των ειδών γίνονται στην αξία αγοράς των ειδών αυτών ανεξάρτητα από το αν η τιμή τους ήταν μειωμένη λόγω κάποιας έκπτωσης ή επικείμενης προσφοράς.

Η διαδικασία επιστροφής/αλλαγής προϊόντων είναι η εξής:

 1. Κατεβάζετε και συμπληρώνεται την φόρμα επιστροφών/ αλλαγών (κατεβάστε την φόρμα εδώ) με την οποία μας γνωστοποιείτε το αίτημα σας, τα στοιχεία της παραγγελίας σας, τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και τους λόγους που υπαγορεύουν το αίτημα σας.
 2. Προωθείτε την φόρμα αυτή σε μορφή επισυναπτόμενου αρχείου στο info@toyblox.gr.
 3. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αφού λάβει το email σας και θα προχωρήσει σε αξιολόγηση του αιτήματος σας και στην συνέχεια εκπρόσωπος του τμήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με την έγκριση ή απόρριψη αυτού.
 4. Εφόσον εγκριθεί το αίτημα σας εντός 14 ημερών θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε στις αποθήκες της Toyblox.gr.
 5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, με άλλο, θα πρέπει είτε η αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος να είναι ίση με την αξία του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε είτε να πρόκειται για αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος με άλλο ίδιο. Εφόσον η αξία του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε υπερβαίνει ή είναι μικρότερη της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος, η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να γίνει με την κάτωθι περιγραφόμενη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
 6. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείτε με ευθύνη και έξοδα δικά σας, μέσω μεταφορικής ή courier της επιλογής σας. Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων επιβαρύνεστε εκ νέου με το κόστος παράδοσης αυτών σύμφωνα με τους όρους παράδοσης προϊόντων που ισχύουν για κάθε αγορά. Σε περίπτωση ωστόσο που το κόστος των προϊόντων που επιθυμείτε να επιστρέψετε αγγίζει το ποσό των 45 euro κατά παρέκκλιση των προβλεπόμενων στους όρους παράδοσης περί δωρεάν μεταφοράς για αγορές άνω του εν λόγω ποσού, θα επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής όπως ανωτέρω και σε κάθε άλλη περίπτωση. Αν η επιστροφή ή η αλλαγή προκύπτει εξαιτίας δικού μας σφάλματος, τα έξοδα επιβαρύνουν την Toyblox.gr αποκλειστικά.
 7. Εφόσον όλα τα άνωθι πληρούνται τότε η εταιρία Toyblox.gr θα προχωράει σε επιστροφή/αλλαγή του προϊόντος και κατά περίπτωση σε επιστροφή του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στο κόστος αγοράς του. Το ποσό θα καταβάλλατε εντός 14 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που δηλώσατε στην φόρμα επιστροφών/ αλλαγών. Εφόσον η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και το ηλεκτρονικό κατάστημα Toyblox.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Η λίστα επιθυμιών επιτρέπει στους αγοραστές να δημιουργούν εξατομικευμένες συλλογές προϊόντων που θέλουν να αγοράσουν και να τα αποθηκεύσουν στο λογαριασμό χρήστη τους για μελλοντική αναφορά. Οι λίστες επιθυμιών δηλώνουν το ενδιαφέρον ενός πελάτη για ένα προϊόν χωρίς άμεση πρόθεση αγοράς.